Kommer värmen nu igen ?

Nu ska det bara bli varmare & varmare .. Lite deprimerande med tanke på att jag jobbar i ett par veckor till .. Trök.

För övrigt ser alla dagar nästintill likadana ut .. Jobbar , kmr hem , ser en film , sen somnar jag typ .. Roligt ? Nej .

I söndags kom iaf Emil , Tommy , Sonny , Yasmine och Albin hit & kikade på film med mig . Lite myspys med de närmaste är alltid trevligt :) I måndags så sov jag hos Emil .. Vi kollade också på film , sen somnade jag , eftersom jag skulle upp & jobba .. Lite trökigt att jag också inte kan få roa mig ibland .
I helgen vill jag fan ut & fiska ! Eller fiska & fiska .. Meta med en kall öl i handen . Låter inte det helt underbart ? :) Nån som är på ? Annars kommer väl ingenting hända .. Eftersom Emil följer med Albin ner till Västervik & kmr inte hem därifrån förrän till pappas bröllop ..

Jag ska bli rik & aldrig behöva jobba , fy fan så tråkigt ! Men duktig , det är jag ! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>