Första veckan avklarad

Så .. Nu var första arbetsveckan avklarad ..
Nu är det bara ett antal till . Kommer ju jobba ända fram tills dess jag börjar skolan igen .. Ska bli skönt med utlandsresan sen .. Oj , det har jag glömt att berätta ! :) Haha .. Jag åker med Emil , Elias , Johanna , Carina & Wilma till Rhodos i september ! Ska bli sjukt skoj & framförallt skönt .. Att få ett break sådär på höstkanten :)

Är trött som ett as nu .. Emil börjar nyktra till , så vi ska nog sova snart :) Och sova lääänge läääänge imorgon . Jävlar var jag ska njuta av söndagar framöver . Min ENDA lediga dag på veckorna .. Surt , men jag är nog gladast om någon när lönen kommer :D

God natt alla där ute !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>