Antigone

Sitter i skolan & håller på med antika dramer . Så sjukt tråkigt ! Men det lär väl göras .. Ska gå igenom det här muntligt snart , så får jag åka hem .

Var ledig igår , men gjorde absolut ingenting . Har ingen ork i kroppen efter att ha varit sjuk en vecka . Hostar fortfarande så jag nästan spyr , men det går väl över snart , hoppas jag ..

I helgen rann det över , det vill jag lova ! Jag bara kokade , sen kokade det över & det blev vatten överallt . = Jag blev förbannad , smällde till dig , sen grät jag . Två sekunder efteråt , kändes det hur bra som helst , sen kom det ; vad fan gjorde jag ???
Du förtjänade det , det vet du , du har erkänt det själv . Hoppas som fan att det gjorde ont , för nu är det din tur att stå ut med smärta ! FINNS FAN INTE ORD !!

Some day ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>