Mellandagar ..

Oj , vilken helg ! Juldagen var det party till tusen ! Hade hur kul som helst ! Tack alla !
Jobbade i lördags , sedan drog jag & Yasmine till Borlänge för att köpa den där klänningen jag ville ha . Den var självklart slut i min storlek . Och det fanns bara en enda klänning kvar . Ingen idé . Men jag hittade iaf en annan klänning , som tur var :) På kvällen blev det lite fest igen :) Hehe ..

Igår kom Albin hit , han fyllde även 18 år igår , så jag får väl säga grattis igen :)
Han kommer väl bo här i två veckor skulle jag tippa på .. Men det ska nog bli skoj !

Förresten , i julklapp fick jag av Emil en helkväll med bubbelbad , bastu och sånt . Så den kvällen tog vi igår .. Först gick vi till Akropolis & åt , fläskfilé på planka , MUMS ! Sen inväntade vi Albin , så han kunde komma in i lägenheten .. Efter det så åkte vi direkt till Smedjebacken & hoppade i bubblet . Så himla skönt , så himla mysigt ! Bastade en stund , somnade i solariumet en stund ( :p ) Tack så hemskt mycket för den julklappen Emil , så himla välbehövd . Så skönt att få en stund för bara oss . Jag älskar dig <3

Nej , idag är en ny dag . Nya krafter , dock är jag jävligt slö ..
Syster & Danne kommer nog hit ikväll & sjunger lite SingStar med oss . Det ska bli trevligt !

Dagens låt : Agnes – Release me

Alltomlinser.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>