Om mindre än 2 timmar ..

Då är jag 18 ! Fatta vad underbart !!
Ska snart gå & lägga mig , så jag får vakna upp som 18 . Helt underbart !
Emil sötnosen ska ge mig frukost på sängen imorgon & så ska vi mysa lite innan han ska pysa till skolan , & jag ska upp på banken & uträtta massvis med ärenden . Känns som om jag lär skriva upp en lapp snart , med allt jag ska göra .

Jag ska:
1. In på banken & beställa en dosa .
2. Ska in på Försäkringskassan & lämna in massa papper .
3. In på Åhléns & köpa nya leggins , eftersom mina jag köpte NYA är helt spårlöst borta ?
4. Betala räkningar & sätta in pengar på massa olika konton ..
5. Köpa cigaretter åt Emil :)
6. Köpa ett 6-pack folköl till kvällen . Fan vad mys ! :)

Det är säkert sjuttioelva miljoner mer saker jag kommer på när jag är på stan imorgon ..
Men god natt så länge ! Imorgon är jag myndig & en helt ny människa :D

Grattis till mig :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>