Isabella ..

Jahapp .. Ännu en till som fyller 18 . Jo , just hon . Isabella Löwengrip . Blondinbella . Hon fyller 18 idag . Så , ja , grattis till henne . Men snart är det min tur ! Om två dagar så är det min födelsedag :) Då blir JAG 18 ÅR ! :D

Just nu sitter jag bara hemma . Vaktmästaren väckte mig strax efter tio .. Böö , så nu är jag väl vaken , väntar på Emil som ska komma hem & äta lunch ..
Mycket samtal att ringa idag , massa å göra , massa å planera . Det är fan drygt å bli myndig , nu måste man fixa allt själv . Med försäkringar , med banken , med alla räkningar , & massa jävla telefonförsäljare börjar redan ringa . Ska fan ringa det där NYX , eller vad det nu hette , som spärrar alla telefonförsäljare att ringa till mig . Vore så jävla skönt  !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>