Empty

Just nu .. Allt är bara så drygt . Så jävla jobbigt . Hur fan ska jag göra ? Jag vet inte ens själv vad jag vill .
Skolan .. Just nu .. Det problemet . Komvux ? Fp ? Folkhögskola ? Vanlig högskola ? Jag vet inte ..
Jag vill kunna skriva , det är det jag är bra på , det är nog det enda som inte förstör min kropp . Men är det det jag verkligen vill göra ? – Jag har ingen aning . Tyvärr .
Varför ska det vara så svårt att kunna bestämma sig , vad man vill göra i livet eller inte .. Jag vill bli lackerare , men hur i helvete ska min kropp orka med det ? Ryggen är helt paj , knäna är ju helt förstörda redan , så jag har inte så mycket val . Journalist vill jag heller inte bli , inte nåt jävla pucko som ska upp mitt i natten & ut & anteckna om vad som hänt vid en olycka . Nej . – Då ska jag skriva om något jag tycker om . Tyvärr tar en bok sån lång tid att skriva , så det får bli krönikor eller något liknande istället isf .

Fan , jag vet verkligen inte . Hur ? Hjälp ..
Får se vad SYV:en säger imorgon , så får vi se hur jag gör .. Om jag flyttar .. Om jag slutar skolan .. Om jag ger upp helt ..?

Yasmine , Karin , Alexandra & Emil , tack för att ni finns <3

Följ min blogg med bloggkoll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>