Det lär vara nå fel ..

Fy fan vad jag mår dåligt . Jag har ingen aning om varför . Känns bara som om hela min kropp är bortdomnad . Som om jag är en levande död ? Går inte att förklara känslan .. :/ Det gör mig fan skraj ..

NIO JÄVLA DAGAR kvar tills jag är 18 . Jag lär stå ut . Jag måste på praktiken , men jag kan inte :/ Jag vill inte , orkar inte . Hellre går jag till skolan . Fan ! Ska göra mitt svenska arbete nu idag också , se om jag hinner bli klar med det .. Men vi har ju som sagt ett antal veckor på oss ..

Emil var lite sur i morse , eftersom jag stängt av alla väckarklockor .. Sorry ! :( Var inte meningen .. Söt <3

Lär plugga lite teori också , så jag inte kuggar på provet ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>