Fest !

Nu har jag precis kommit hem , ska snabba mig lite . Måste hoppa in i duschen , för att sen göra mig i ordning & springa upp till Jimmy . Niklas är där , & jag kan lika gärna vänta där , tills Karin är klar , så kan jag ge henne sällskap :)
Yasmine , Anni , Carro & Sonny kommer kring sju , då sätter det igång .
Pain ikväll , kommer bli ös ! Ska dock upp klockan nio imorgon . Är inte pigg på det för fem öre . Men det kommer troligtvis bli lika dött imorgon som det var idag ..
Kom knappt nå varor i morse över huvud taget ..

Jaja , nog om det . Nu har jag inte tid mer ! Kanske skriver sen .. Om inte annat , imorgon :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>