ÄNTLIGEN !

Nu har jag äntligen fått mitt internet , & huuu så bra det funkar ! Inte ett enda avbrott på 3 timmar ! Helt fantastiskt ! :)

Kom hem vid kvart över fyra , halv fem kommer den där snubben hit & sätter fart på internet åt mig :) Hihi ..
Strax efter det får jag besök av Jens & Björn som kommer upp & säger hej & tjålar lite skit .. Det var trevligt !

Nu sitter jag hemma & funderar på vad jag ska äta . Orkar inte laga nå mat :( Och får inte lön förrän efter midnatt . Humhum , vad gör man då ? Joooo , en ugnspannkaka ! Yey , där kom jag på det ! Men fan då .. Jag har ingen sylt ! :( Får gå med socker ..

Yasmine & Sonny kommer hit imorgon kväll istället , mys :)
Nu ska jag äta , sen duscha .. Kanske bloggar lite senare !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>