Valborgsmässoafton .

Jaha , det var det idag då . Precis blivit väckt av pappa . Vi ska nu ner på stan & äta lunch tillsammans . Niklas har ringt flera gånger denna morgon .. Han sitter i Uppsala hos Martin .. Ringde i morse , när han satt uppe & åt frukost med Martins unge , då blev jag nästan sur !
Nejdå , ikväll ska det nog bli skoj. Alexandra sticker till Stockholm , Karin ska va med Simone & hennes mamma .. Och jag då ? Jag blir nog med Yasmine & Emelie , om det blir som planerat , men det visar sig !

Hoppas alla får en jättebrakväll ! Nu ska jag ner på stan ! :) Hörs !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>