Halv ett .

Japp , har nyss vaknat . Jobbigt värre . Vaknade knappt när Niklas gick upp till jobbet i morse .. Och som vanligt höll jag på att stänga av hans väckarklocka :s Jag var dötrött ! Nu sitter jag här hemma & trökar .. Ska göra rent alla ventiler och sånt nu , för Ludvika Hem kommer hit imorgon och ska kolla allt sånt .. Sen plocka upp Alexandra , sen hem till mig & äta något ..

Igår kollade vi på Three Days of Condor , rätt konstig film till en början , men mot slutet blev den bra :) Synd bara att den var "från 70-talet" .. Inspelad 2008 , men ääh ..

Nej , nu måste jag göra nå nytta . Vi hörs sen ! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>