Kul kväll igår !

Jahapp , kvällen började med att jag åkte hem till Linnea . Där var det ös , massa folk , mat , öl , skön musik :) Kan det bli bättre ? Vi härjade väl där ett tag , sen tog vi en liten fin promenad till Statoil , efter det gick jag vidare hem till Martin , firade hans födelsedag lite för tidigt , men wtf ? :) Jag hade kul iaf !
Sen kom jag upp på stan på nåt vänster . Själv ? Träffade iaf Amanda , stod & pratade med henne bra länge .. Sen var vi med Saino & Marcus resten av kvällen . Skjutsade hem Bamse till Smedjebacken också . Hans historia var nästan kul , men tyckte synd om honom ändå .. :P

Nu ska jag ta & städa & tvätta lite . Det ser verkligen förjävligt ut här inne .. Är ledig imorgon , så jag antar att jag kommer vara uppe hela natten :P 

Ha det så bra gott folk :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>